Want your
own Fotopage?







 
norbaya's FotoPage

By: norbaya deen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 18-Nov-2009 13:16 Email | Share | | Bookmark
Promosi Kek Lapis & Cookies

 
 
 
Salam buat pelanggan dan bakal pelanggan kami. Kami adalah pengusaha kek kecil-kecilan yang beroperasi dari Hulu Langat secara online.

Kami menyempurnakan apa jua majlis anda dengan hidangan kek yang enak, segar dan dihiasi dengan kreativiti kami.

Setiap kek adalah berbeza. Kami sedia menerima tempahan anda pada bila bila masa malahan kami menghantar pesanan anda terus kepada anda dengan caj minima.

Tidak perlu lagi ke kedai kek kerana segalanya telah tersedia disini. Kami yakin anda akan berpuas hati sama seperti pelanggan pelanggan setia kami.

Dapatkan terus kek kek yang bermutu setanding dengan kedai kedai kek diluar sana dengan harga yang jauh berpatutan.

Hubungi kami segera untuk tempahan anda. 018-3947926 (Siti)


P/S: Tempahan Sempena Raya Haji dibuka skrg.
Promosi Kek Lapis Hanya RM50 - 1.8kg
Nikmati produk terbaru kami. Kek lapis yang enak dan segar. Dibuat dgn resepi terpilih. Pasti anda tidak akan kecewa dengan nikmatnya.

Kek Lapis Asam manis
Kek lapis Holicks & Milo - diselitkan dengan chocolate spread yang enak dan choc chips
Kek lapis Buah2an dan Choc Chips
Lain-lain
Moist choc ( Best Seller)
American choc
Butter cake dgn pelbagai perisa
(Strawberry, Blueberry, Chocolate, Orange, Pandan )

HANYA RM40-1.5KG, 750kg- RM25

Carrot Cake dgn topping cheese yang enak ( Best Seller )
Cheese cake (Best Seller)

HANYA RM 55-1.5kg
Enak, segar dan dihias cantekkk.. pasti memenuhi citarasa anda dan tersayang.

Cookies :
Pineapple tart-RM22-50pcs,
Almond london RM23-50pcs,
Hazelnut Ball- RM23-5opcs,
Choc chips cookies (Best Seller):
1-walnut and chips,
2-oatmeal,
3-dark choc chips, just choco RM20/300g=1 bottle.

Telefon segera utk tempahan: 018-3947926.

emel : norbaya75@yahoo.com

YM : anith_iziani


Penghantaran disediakan.
Caj kadar rata RM10 utk kawasan Kuala Lumpur dan Selangor


Monday, 1-Sep-2008 21:07 Email | Share | | Bookmark
Happy Eating, Happy Anniversary & Happy Birthday

Carrot Cake
Carrot Cake
Carrot Cake w Characters
View all 7 photos...
Wah sekali tiga tema ni.. hehehe.. Oleh kerana keadaan masa yg tidak mengizinkan jadi saya uploadkan sekali banyak2 gambar untuk tatapan anda . Untuk pengetahuan tempahan kek utk hari raya telah dibuka . Semua kek adala pada harga yg SAMA .. KECUALI carrot cake kerana harga bahan2 yg sudah naik. HARGA TERBARU ialah RM50/1.5kg. HARAP MAKLUM.

Happy Eating untuk org Manjung. Diaorang ni mmg tak pernah miss order bila saja my sis balik ke KL. Hehe.. RM50/kg

Happy 8th Anniversay untuk Maktam . Semoga Kekal Berkasih Sayang. Maktam wish nak kek bentuk love.. memandangkan loyang yg ader untuk 2kg keatas.. dan Maktam cuma nak size yang biasa maka saya potong kek tu mengikut bentuk love. RM55 berdasarkan pada hiasan yg extra.

Happy Birthday untuk Anggun 4yrs. Harap Anggun gembira sebab Papa dia beri komen " Kek Excellent. Boleh order lagi next time" . ni adalah first time customer. Alhamdulillah. Komen2 begini menaikkan semangat untuk terus menghasilkan kek yg baik.

Skrg ni dah mula dapat tempahan untuk hari raya. Jika anda berminat tak kirala apa occasion pun bolehla menghubungi saya melalui sms, telefon, emel dan ym.

Siti Norbaya : 017-3751377
emel : norbaya75@yahoo.com
YM : anith_iziani.

Harap tidak terlambat untuk mengucapkan Selamat Menunaikan Ibadat Puasa. Semoga kita semua mendapat keberkatan dgn kehadirannya. Amin




Sunday, 24-Aug-2008 10:25 Email | Share | | Bookmark
Latest Project

Strawberry Buttercake with Cartoon characters-RM50
Moist Choc with cartoon character- RM50
Carrot cake with cartoon character-RM55
View all 5 photos...
Memang banyak kali sik terlupa jek nak tangkap gambo kek makanya tak dapat la nak upload apa pa.. tapi kali ni ingat dgn bersungguh2.. kekeke.. here are my latest project


Sunday, 24-Aug-2008 10:11 Email | Share | | Bookmark
Heart Shape Cake

 
 
Kek ini telah ditempah oleh pasangan baru kawen.. utk hantaran. Sponge chocolate cake. 2kg plus..berharga RM85.00 shj. Terima kasih kpd pasangan Faiz dan Ayu dan selamat pengantin baru.!!


Monday, 21-Jul-2008 02:03 Email | Share | | Bookmark
Selamat Harijadi Along !!!!!!!

 
 
Selamat Harijadi Along.. dari Angah, Alang, Acik dan Adik...

Semoga dipanjangkan umur murah rezeki .. amin amin.

Lama tak jumpa Along. Remember kita sangat rapat masa sekolah2 dulu . Sayang Along .. walaupun kita sekarang bz dengan kehidupan masing2.. tapi Alang tak pernah lupa kenangan kita ... muah muah


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net